Magyar English
Projekt Makó Gyula Orosháza-Gyopárosfürdő Buziás Mennyháza

Orosháza-Gyopárosfürdő

Orosháza-Gyopárosfürdő

Az ország délkeleti részén, Orosháza központjától 3 kilométerre, természetvédelmi területen található Orosháza-Gyopárosfürdő, közel 6 hektár területen. A Gyopárosi-tó csónakázásra, vízbiciklizésre alkalmas vízfelülete mellett, nyitott és zárt gyógy- és termálvizes medencék, úszómedence, tanmedence, kültéri termálvizes, feszített víztükrű élménymedence és gyermek élménymedence is szolgálják a vendégek igényeit.

A fürdő gyógyvize fokozza a szervezet regenerációs készségét, alkáli tartalékát, fájdalomcsillapító hatásúak. Csökkentik központi idegrendszer ingerlékenységét, a stressz - okozta tüneteket, mérséklik az alvászavart, az allergiás reakciókat. A gyopárosi fürdőkúra ajánlott mozgásszervi-, nőgyógyászati-, urológiai-, valamint bőrgyógyászati betegségekben szenvedőknek.

A közel 6000 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő élményfürdő többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel fitness teremmel, konferenciateremmel, drinkbárakkal, étteremmel várja a kedves vendégeket.

A gyopárosi élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 9 kabinban 6 fajta különböző szauna típussal áll a vendégek rendelkezésére.

Látogasson el Ön is Orosházára és legyen a Gyopárosfürdő vendége!
www.gyoparosfurdo.hu

Kapcsolat

Cím: 5904 Orosháza-Gyopárosfürdő, Fasor utca 3.
Telefon: +36 68 / 411962
Fax: +36 68 / 512261

Képek

Orosháza-Gyopárosfürdő Orosháza-Gyopárosfürdő Orosháza-Gyopárosfürdő
Jelen weblap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.